8 έξυπνες κρυψώνες για να κρύψετε τα χρήματά σας από τους κλεφτές

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Δυστυχώς, ακόμη και το δικό σας σπίτι δεν μπορεί να είναι απολύτως ασφαλές και προστατευμένο από την εισβολή. Αλλά αν φροντίζετε τα υπάρχοντά σας με μερικές καινοτομίες, μπορεί να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε τα τιμαλφή σας σε περίπτωση ληστείας.
Δείτε παρακάτω 8 έξυπνες κρυψώνες που θα ξεγελάσουν ακόμα και τον πιο πονηρό διαρρήκτη.
8. Ένα άδειο βιβλίο
Βρείτε ένα βαρετό βιβλίο που πιάνει χώρο στη βιβλιοθήκη σας και κόψτε το εσωτερικά ώστε να φτιάξετε έναν κρυφό χώρο. Βάλτε εκεί μέσα τα κοσμήματα αξίας αλλά και χρήματα και τοποθετήστε το κανονικά στη βιβλιοθήκη σας μαζί με τα υπόλοιπα βιβλία.
7. Μια ψεύτικη πέτρα
Μια ψεύτικη πέτρα μπορεί να σας βοηθήσει να κρύψετε ένα κλειδί. Θάψτε την στο γκαζόν σας, έτσι ώστε μόνο εσείς να ξέρετε που είναι.
6. Ρολόι τοίχου

Ένα άλλο ασυνήθιστο μέρος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κρύψετε μικρά τιμαλφή είναι ακριβώς μέσα στο ρολόι τοίχου σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συνηθισμένο ρολόι αν υπάρχει αρκετός χώρος μέσα. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και όλα τα τιμαλφή σας θα είναι ασφαλή!
5. Αεραγωγός
Βάλτε στον τοίχο σας έναν ψεύτικο ορθογώνιο αεραγωγό ώστε να μπορέσετε να κρύψετε πίσω από αυτόν πράγματα αξίας που ίσως έχετε.
Φροντίστε να τον βάλετε πιο κοντά στο ταβάνι ώστε να μην κινήσει υποψίες στους ληστές που ίσως επισκεφθούν το σπίτι σας.
4. Θερμόμετρο
Ένα συνηθισμένο εξωτερικό θερμόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρύψετε τα κλειδιά σας εκεί.
3. Πρίζες
Εξωτερικά μοιάζουν με πρίζες αλλά εσωτερικά αποτελούν μια πολύ καλή και ασφαλή ιδέα για τα τιμαλφή σας.
2. Τρύπα στην πόρτα
Ακούγεται ακατόρθωτο αλλά γίνεται πολύ εύκολα. Απλώς ανοίξτε μια τρύπα σε κάποιο σημείο της πόρτας για να κρύψετε τα χρήματά σας.
1. Τέλεια κρυψώνα
Δημιουργήσετε αυτή την έξυπνη κρυψώνα μόνοι σας, βάλτε τα τιμαλφή σας μέσα και τοποθετήστε το στο σημείο που θέλετε.
Μπόνους: Αποσμητικό στικ
Εδώ είναι ένα από τα πιο προσιτά και ασυνήθιστα κόλπα για την απόκρυψη μικρών αντικειμένων όπως κοσμήματα ή μετρητά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το στερεό αποσμητικό από την βάση του. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα αντικείμενά σας μέσα.
Τώρα μπορείτε να πάρετε το μικρό σας θησαυρό όπου κι αν πάτε και να είστε βέβαιοι ότι τα τιμαλφή σας θα είναι προστατευμένα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)