6+1 εικόνες-ψυχολογικά τεστ που δείχνουν πολλά για τον χαρακτήρα σας

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0





H αντίληψη και ο τρόπος που κοιτάμε τα πράγματα αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητά μας. Ο τρόπος που ακούμε ένα τραγούδι, κοιτάμε έναν πίνακα ή μία φωτογραφία λέει πολλά για τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα και τον χαρακτήρα μας.
Μία καλλιτέχνης, η Noma Bar, χρησιμοποιεί απλές εικόνες για να αποδώσει ιδέες και συναισθήματα έρωτα, πολέμου, αγάπης, ειρήνης και δημιουργικότητας σε μία εικόνα. Το κομμάτι που παρατηρείτε πρώτο, δείχνει το σημαντικό μέρος του χαρακτήρα σας.
Δείτε τι είδους άνθρωπος είστε κοιτώντας αυτές τις εικόνες:
1. Ας ξεκινήσουμε κοιτώντας αυτή την δοκιμαστική εικόνα.
Εάν είδατε πρώτο το κορίτσι, τότε θα απολαύσετε το τεστ. Σε περίπτωση που είδατε τον χαρακτήρα με τα κιάλια πρώτα, αυτό δείχνει πως έχετε πολύ φαντασία και δεν κοιτάτε μόνο το παρόν.
2. Τι είδατε πρώτο στην εικόνα; 
Εάν είδατε πρώτα το πορτοκαλί, τότε είστε ένα πολύ αισιόδοξο άτομο.

3. Δύο χέρια
Εάν είδατε δύο χέρια, τότε είστε πολύ λογικός και παρατηρείτε ότι είναι μπροστά σας. Εάν παρατηρήσατε τα δάχτυλα, τότε είστε ορθολογιστής, ήρεμος και βοηθάτε τους άλλους.
4. Δέντρο ή θάλασσα;
Εάν είδατε το δέντρο, τότε κοιτάτε την λεπτομέρεια και συγκεντρώνεστε σε μία συγκεκριμένη εργασία. Εάν είδατε τον ωκεανό, τότε νοιάζεστε για τους ανθρώπους και καταλαβαίνετε τα συναισθήματά τους.
5. Τον καπνό ή την φωτιά; 
Εάν η απάντησή σας είναι ο καπνός, τότε έχετε μεγάλη φαντασία. Εάν όμως η απάντηση είναι η φωτιά, τότε είστε έξυπνοι και έχετε άγριο μυαλό.
6 (α). Αρνητικός χώρος ή δύο μαύρα σώματα;
Εάν είδατε την αρνητική πρώτα, τότε είσαι απαισιόδοξος.
6 (β). Ας κάνουμε άλλη μια προσπάθεια. Τι βλέπετε στην εικόνα; 
Εάν είδατε την λευκή αρκούδα πρώτα, τότε οι αρνητικές σας σκέψεις δεν είναι μόνιμες. Εάν είδατε την μαύρη αρκούδα όμως, τότε καλό θα ήταν να αρχίσετε να βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα.
7. Τι βλέπετε;
Εάν ακόμα δεν μπορείτε να καταλάβετε πως αυτά είναι πόδια, τότε έχετε πολύ βρώμικο μυαλό…
Μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα αποτελέσματα για να μάθετε λίγο καλύτερα τον εαυτό σας. 
Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)