Τεστ: Κοιτάξτε τα πόδια σας προσεκτικά. Το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού σας είναι μακρύτερο από τα άλλα; Δείτε τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σας!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0





Είτε το προσπαθούμε είτε όχι, το σώμα μας είναι αντανάκλαση του ποιοι είμαστε μέσα μας. Με μία ματιά μπορεί κανείς να καταλάβει τι είδους άνθρωποι είμαστε. Δεν μιλάμε για τον τρόπο που ντυνόμαστε αλλά για το σχήμα του σώματός μας.
Για πολλά χρόνια, εξασκείται η τέχνη του διαβάσματος της πατούσας στην Ινδία και την Κίνα. Πιστεύεται πως τα πόδια μας αντανακλούν το σώμα και την προσωπικότητά μας. Για παράδειγμα, εάν έχετε χαμηλή καμάρα, αυτό δείχνει πως σίγουρα έχετε προβλήματα στην μέση.
Ας δούμε τι άλλο μπορεί να μάθει κανείς κοιτώντας απλά τα πόδια του:
Jane Sheehan, αναγνώστρια ποδιών διάσημων και ρεφλεξολόγος
Η Jane λέει πως τα πόδια δείχνουν πολλά για το σώμα και την ψυχολογία. Δείχνουν εάν είστε κάποιος που λατρεύει την περιπέτεια ή σας αρέσει η ηρεμία.
Μεγάλο δάχτυλο 
Αυτοί που έχουν μακρύ μεγάλο δάχτυλο είναι έξυπνοι και δημιουργικοί και βρίσκουν καθαρές λύσεις σε προβλήματα. Από την άλλη, εάν το μεγάλο σας δάχτυλο είναι μικρό, τότε είστε κάποιος που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μαζί και μπορεί να επηρεάσει τους άλλους.
Δεύτερο δάχτυλο

Όσοι έχουν μακρύτερο δεύτερο δάχτυλο έχουν ηγετικές ικανότητες. Όσοι έχουν μικρότερο αυτό το δάχτυλο προτιμούν μία ήρεμη και αρμονική ζωή.
Τρίτο δάχτυλο
Εάν αυτό το δάχτυλο είναι πολύ μακρύ, τότε είστε καινοτόμος και πολυμήχανος, ειδικά στην δουλειά. Προσπαθείτε να πετύχετε με την θέληση και την ενέργειά σας. Ωστόσο, είναι πιθανό να βάζετε την οικογένειά και την διασκέδαση σε δεύτερη μοίρα. Όσοι έχετε μικρό αυτό το δάχτυλο, θέλετε να ζείτε την ζωή σας στο έπακρο.
Τέταρτο δάχτυλο
Αν έχετε μεγάλο αυτό το δάχτυλο, έχετε την οικογένεια ως προτεραιότητα και είστε πολύ καλοί ακροατές. Από την άλλη, εάν είναι κοντό, τότε φαίνεται πως είστε πιεσμένοι.
Μικρό δάχτυλο 
Όσοι έχουν μικρό αυτό το δάχτυλο, τείνουν να φέρονται σαν παιδιά και δεν είναι πολύ υπεύθυνοι. Αυτοί οι άνθρωποι είναι έξυπνοι και χαρούμενοι. Όσοι μπορούν να κουνήσουν το μικρό δάχτυλο ξεχωριστά από το τέταρτο, είναι πολύ περιπετειώδεις και αυθόρμητοι.
Καλά διαβαθμισμένα δάχτυλα
Αυτό δείχνει πως είστε πρακτικός και οργανωτικός. Εκτός από αυτό, φαίνεται να είστε ο καλύτερος υπάλληλος και πολύ καλός φίλος.
Πλατιές πατούσες
Εάν έχετε τέτοιες πατούσες, είστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα. Είστε συνεχώς απασχολημένοι και η δουλειά σας κάνει χαρούμενους.
Μακρυά και λεπτά πόδια
Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να κάνουν σκληρή δουλειά. Εκτός από αυτό, είναι λάτρεις της ομορφιάς και έχουν πολύ καλό γούστο.
Καμάρες
Όσοι έχουν υψηλή καμάρα είναι ανεξάρτητοι και μερικές φορές τους κατηγορούν πως είναι αντικοινωνικοί. Από την άλλη, όσοι έχουν χαμηλή καμάρα είναι πολύ κοινωνικοί και λατρεύουν να είναι με κόσμο.

Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)