Υλικά:
1 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
3/4 του ποτηριού ζάχαρη
μια πρέζα αλάτι
μισό κουταλάκι κανέλα
ένα σφηνάκι κονιάκ
ένα φακελάκι μπεικιν παουντερ
αλεύρι όσο πάρει για να γίνει μια εύπλαστη ζύμη
Εκτέλεση:
Ανακατέβετε σε μπώλ όλα τα υλικά μαζί και αφήνετε τελευταίο το αλεύρι για να προσθέσετε όσο πάρει η ζύμη σας μέχρι να γίνει μαλακή και εύπλαστη. Πλάθετε σε κουλουράκια και τοποθετείτε σε ταψί που έχετε καλύψει με λαδόκολλα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά στον αέρα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά στον αέρα.
Καλή επιτυχία!