Κουίζ: Χείλια, δέντρα ή ρίζες; Δες τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σου αυτό που είδες πρώτο!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν κοιτάτε αυτή την εικόνα – είναι τα χείλια, τα δέντρα ή οι ρίζες;
Δείτε τι σημαίνει το καθένα:
Τα χείλια
Εάν είδατε πρώτα τα χείλια, τότε είστε ένας «απλός και ήρεμος άνθρωπος.» Προτιμάτε τα απλά πράγματα και είστε ευέλικτος. Συχνά πάτε με την ροή και είστε σοφό άτομο με καλές προθέσεις. Σας αρέσει η ειλικρίνεια, είστε δυνατός και μπορείτε μόνοι σας να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν.
Τα δέντρα
Πιθανότατα είστε εξωστρεφείς. Παρόλο που είστε ευγενικοί, δεν μπορεί κάποιος να σας χειραγωγήσει εύκολα. Νοιάζεστε για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σας. Είναι δύσκολο να κερδίσει κανείς την εμπιστοσύνη σας και γι’αυτό θέλετε να έχετε ειλικρινείς ανθρώπους κοντά σας. Είστε δυνατοί και μυστηριώδεις και ξέρετε πώς να κρύβετε τα συναισθήματά σας αν χρειάζεται.
Οι ρίζες
Το πιθανότερο είναι να είστε εσωστρεφείς αν είδατε πρώτα τις ρίζες. Ξέρετε πότε κάνετε λάθος και δεν σας πειράζει η εποικοδομητική κριτική. Είστε γεμάτοι σοφία και πειθαρχία και γι’αυτό καταφέρνετε να πετύχετε τους στόχους σας. Είστε υπεύθυνοι ζείτε με ήθος. Μερικές φορές έχετε θέματα με την αυτοπεποίθησή σας αλλά επιβιώνετε επειδή είστε εργατικοί και ανεξάρτητοι.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)