Κουίζ: Η κάρτα που θα επιλέξεις θα σου δείξει το άμεσο μέλλον σου και τι να προσέξεις

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Οι κάρτες δεν περιγράφουν συγκεκριμένα γεγονότα με ένα μοιραίο τρόπο, αλλά διευκρινίζουν επιρροές, ευκαιρίες και κρυμμένα κίνητρα, που κάποια από αυτά θα εξελιχθούν σε εξωτερικά γεγονότα, ή θα φέρουν κάποια πρόσωπα στη ζωή μας που μέσα από αυτά θα πάρουμε τις εμπειρίες που χρειαζόμαστε αυτή τη περίοδο.

Επειδή η κάθε κάρτα περιγράφει τα χαρακτηριστικά της στιγμής μπορούμε καταλαβαίνοντας τη σημασία της να επηρεάσουμε συνειδητά το μέλλον μας. Με αυτήν την έννοια δημιουργούμε τη δική μας μοίρα.

Δες τις παρακάτω Ταρώ κάρτες πάρε μια βαθιά ανάσα και επίλεξε προσεκτικά.





1.Πύργος
Αν επέλεξες την 1η κάρτα..
Αυτή η κάρτα είναι μια κάρτα που πάντα λειτουργεί καταλυτικά και είναι δείκτης αλλαγών και ραγδαίων εξελίξεων. Οι αλλαγές που φέρνει μπορεί να είναι ξαφνικές και αναπάντεχες αλλά με ψύχραιμη στάση και δράση πολλά θετικά μπορούν να βγουν στο τέλος. Οι ψευδαισθήσεις καταρρέουν και ξεκαθαρίσματα γίνονται με το παρελθόν. Επειδή αυτή η κάρτα μεταφέρει έντονη ενέργεια πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν οδηγείτε ή όταν χειρίζεστε μηχανήματα.
Υπάρχει ο κίνδυνος για ατυχήματα η για συγκρούσεις οι οποίες μπορει να είναι και με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας με αποτέλεσμα τη διακοπή των σχέσεών σας. Στα προσωπικά σας μπορεί η εμφάνιση αυτής της κάρτας να σημαίνει ένα τσακωμό με το σύντροφό σας ο οποίος μπορει και να φέρει και τη διάλυση της σχέσης. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις υπόλοιπες κάρτες του ανοίγματος. Αν πέφτει επάνω σας τότε θα πρέπει να χαλαρώσετε τους τόνους και να ηρεμήσετε γιατί είστε πολύ τεταμένοι με αποτέλεσμα να συμπεριφέρεστε με έντονο τρόπο και ίσως παράλογο για τους άλλους. Προσοχή στις μετακινήσεις σας και πολύ περισσότερο στα οικονομικά σας γιατί αυτή την περίοδο λεφτά που περιμένετε δεν έρχονται και υπάρχει γενικότερη ασυνεννοησία στις υποθέσεις σας. Θα σας προβληματίσουν επίσης οι σχέσεις σας με τους στενούς συγγενείς σας και εκεί πάλι χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία.
Η υγεία σας από την άλλη χρειάζεται λίγο παραπάνω προσοχή και όλα αυτά μπορεί να σας ακούγονται πάρα πολύ άσχημα αλλά η κάρτα είναι καταλυτική που σημαίνει ότι τίποτα δεν γίνεται έτσι ξαφνικά αλλά απλά εσείς το αντιλαμβάνεστε έτσι. Είναι καταστάσεις που χρονίζουν και πλέον τώρα ήρθε η ώρα τους να εξελιχθούν. Είναι ένας από τους τρόπους του Σύμπαντος να σας βοηθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στα συγκεκριμένα θέματα.
Αν επέλεξες τη 2η κάρτα..
2.Σελήνη
Η κάρτα αυτή σχετίζεται με το ζώδιο του Καρκίνου και συμβολίζει αυτά που είναι κρυμμένα είτε βαθιά στο υποσυνείδητό μας ως φόβοι είτε αυτά που το περιβάλλον μας μάς κρατά κρυφά. Είναι κάρτα που μας συμβουλεύει να περιμένουμε λίγο ακόμη πριν κάνουμε κάποιες κινήσεις ή πριν πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Πολλά από τα δεδομένα που έχουμε δεν είναι ξεκάθαρα, άρα δεν μπορούμε να κρίνουμε σωστά, και ίσως δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται γύρω μας οπότε η κρίση μας επηρεάζεται περισσότερο από τα συναισθήματά μας και αυτό δε μας βοηθά στο να πάρουμε σωστές και ξεκάθαρες αποφάσεις.
Η κάρτα μιλάει για ευαισθησία αλλά και για απάτη, προσοχή λοιπόν σε ψεύτικους φίλους ή ανταγωνιστές. Ίσως έχετε αντιδράσει υπερβολικά σε μια κατάσταση και τώρα να είστε ακόμη πιο μπερδεμένοι από πριν. Η κάρτα αναφέρεται σε γυναικεία πρόσωπα και δηλώνει, αν πέφτει επάνω σας, ότι μια γυναίκα σας βοηθά ή σας εμποδίζει στο δρόμο σας ανάλογα με τις υπόλοιπες κάρτες. Αν είστε γυναίκα αυτή η κάρτα μπορεί να δηλώσει σε κάποιες περιπτώσεις και εγκυμοσύνη οπότε χαρείτε αν είναι κάτι που επιθυμείτε διαφορετικά προσέξτε γιατί αν έχει πέσει μαζί με το Αστέρι ή την Αυτοκράτειρα τότε πολύ πιθανόν να μείνετε έγκυος.
Στα οικονομικά θέματα αυτή η κάρτα δηλώνει άγχος για τα λεφτά αλλά και μια μικρή βοήθεια από γυναικείο πρόσωπο. Πρέπει όμως να έχει πέσει μαζί με καλές κάρτες για να ενισχύσει θετικά τα οικονομικά, διαφορετικά μπορεί να δηλώνει εντελώς λάθος χειρισμούς σε αυτό το θέμα. Στα επαγγελματικά όμως δηλώνει αύξηση της πελατείας σας ειδικά αν η δουλειά σας έχει να κάνει με γυναίκες και αν είστε άνδρας τότε η κάρτα αυτή επάνω σας δηλώνει ότι εκπέμπετε μαγνητισμό αυτή την περίοδο ικανό να προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον γύρω από το άτομό σας. Γενικότερα πάντως αυτή η κάρτα θέλει προσοχή, λεπτούς χειρισμούς και διπλωματία.
Αν επέλεξες τη 3η κάρτα..
3.Μάγος
Συμβολίζει έναν άντρα νεαρό (μερικές φορές και έναν γιό) γύρω στα 30 με 35 με έντονο το στοιχείο της διπλωματίας και της γοητείας. Μπορεί και να κινηθεί λίγο πλάγια και χειριστικά για να κερδίσει κάτι ή για να περάσει το δικό του. Η κάρτα αυτή κουβαλάει έντονα την ενέργεια του πλανήτη Ερμή και σίγουρα το άτομο που συμβολίζει η κάρτα χρησιμοποιεί τη δύναμη του λόγου.
Ο Μάγος στέκεται όρθιος μπροστά από ένα τραπέζι με αντικείμενα. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένας άνθρωπος που κάνει κάτι με τα χέρια του ως επάγγελμα αλλά και ότι είναι άνθρωπος πρακτικός που χειρίζεται αυτά που έχει μπροστά του. Ικανός λοιπόν να χειριστεί την πραγματικότητα και να φέρει αλλαγές.
Αν είστε γυναίκα τότε για εσάς η κάρτα αυτή μπορεί και να σημαίνει την άφιξη ενός καινούργιου προσώπου στον αισθηματικό σας τομέα ή τις κινήσεις και τις πρωτοβουλίες που θα πάρει ένας άνδρας που υπάρχει ήδη στη ζωή σας. Αν είστε άνδρας τότε να περιμένετε κάποιες εξελίξεις από πρόσωπο οικείο είτε συγγενικό είτε στενά φιλικό.
Στα επαγγελματικά θέματα η κάρτα συμβολίζει μια καινούργια αρχή με πολύ καλές προοπτικές για εσάς. Επίσης δείχνει ότι θα κάνετε κάποιες κινήσεις γιατί οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει μια προσπάθειά σας ή ένα σχέδιό σας. Γενικά είναι κάρτα ευνοϊκή γιατί πάντα όταν πέφτει δείχνει ξεκινήματα, αρχές, ξεμπλοκαρίσματα και ενδιαφέρουσες ρομαντικές/ερωτικές διαδικασίες.
Είναι κάρτα αρχής όμως και όχι απαραίτητα σταθερή. Αυτό σημαίνει ότι καλό είναι να μη βάλετε όλα τα αυγά σε ένα καλάθι γιατί ναι μεν μια υπόθεσή σας ξεμπλοκάρει και προχωράει αλλά το αποτέλεσμα επηρεάζεται και από την πρόθεση του άλλου ατόμου και αυτό θα το δείξουν οι υπόλοιπες κάρτες του ανοίγματος και ο συνδυασμός τους. Γενικά είναι τυχερή και ευνοϊκή κάρτα με πολύ μεγάλη δύναμη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)