Επιλέξτε μια Μούσα και ανακαλύψτε τον τρόπο που πρέπει να πορευτείτε στο μέλλον για να σας πάνε όλα καλά!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0





Οι Μούσες είναι οι εμπνευσμένες θεότητες της λογοτεχνίας, της επιστήμης και των τεχνών της ελληνικής μυθολογίας.
Θεωρήθηκαν ως η πηγή της γνώσης που ενσωματώνεται στην ποίηση, τα λυρικά τραγούδια και τους μύθους εδώ και αιώνες σε αυτές τις αρχαίες κουλτούρες. Αργότερα υιοθετήθηκαν από τους Ρωμαίους ως μέρος του πανθεόν τους.
Στην τρέχουσα αγγλική χρήση, η «μούσα» μπορεί γενικά να αναφέρεται σε ένα άτομο που εμπνέει έναν καλλιτέχνη, μουσικό, συγγραφέα ή ακόμη και έναν κανονικό άνθρωπο που προσπαθεί να κάνει περισσότερα στη ζωή και χρειάζεται απλώς λίγη έμπνευση για να πετύχει τα όνειρά του.
Η Μούσα A:
Η Μούσα σας υπενθυμίζει ότι η οικογένεια είναι σημαντική. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι ο καθένας που επιλέγετε να έχετε κοντά σας, όχι απαραίτητα εξ αίματος. Η οικογένειά σας μπορεί να είναι ένας στενός φίλος που τον αισθάνεστε σαν ένα αδελφό ή αδελφή. Αυτοί στην οικογένεια της ψυχής σας είναι σημαντικοί.
Ήρθε η ώρα να συνδεθείτε μαζί τους (οπουδήποτε στον κόσμο και αν είναι). Γνωρίστε ότι η οικογένεια της ψυχής σας συνδέει βαθύτερα από τα λόγια. Μπορούν να αισθάνονται /  να ξέρουν τι κάνετε, τι σκέφτεστε ή  αισθάνεστε. Επενδύστε στου ς ανθρώπους που αγαπάτε και απαντήσεις και λύσεις θα έρθουν άμεσα στη ζωή σας!
Η Μούσα Β:
Σας υπενθυμίζει ότι η αλλαγή είναι μέρος της ζωής και δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε. Βρίσκεστε σε έναν φυσικό κύκλο ανάπτυξης και ένας ή περισσότεροι τομείς της ζωής σας εξελίσσονται (αλλάζουν). Αγκαλιάστε την αλλαγή και όλα θα σας απάνε πολύ καλά! Αν αισθανθήκατε ότι κάνετε κάτι λάθος, πρέπει να ενεργήσετε τώρα για να αλλάξετε. Τωρα ειναι η ωρα.
Η Μούσα σας είναι εδώ για να σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε στο πνευματικό σας ταξίδι και να συνεχίσετε να είστε εσείς. Έχετε πολλά να προσφέρετε στον κόσμο με το να είστε μόνο εσείς. Η αγάπη είναι μαγική, γιατί έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει όλα τα πράγματα. Η αγάπη που κατέχετε έχει τη δύναμη να αγγίξει όχι μόνο τους γύρω σας, αλλά ολόκληρο τον κόσμο. Εμπιστευτείτε την ροή των πραγμάτων και σύντομα θα βρείτε την αληθινή αγάπη στη ζωή σας!
Η Μούσα Γ:
Σας υπενθυμίζει να βλέπετε τον εαυτό σας ως έναν σκληρό μαθητευόμενο που θέτει τα θεμέλια για τη βάση τη ζωής του. Δείτε το σπίτι σας ως τη ζωή σας. Είτε μελέτη, καριέρα, νέα επιλογή τρόπου ζωής. Πάρτε το χρόνο σας και μην βιαστείτε.
Εμπιστευθείτε το όραμά σας – χωρίς το θολό φίλτρο του φόβου..Μπορείτε να δείτε μέσα σας, τι είναι αληθινό για σας,τι σας πιέζει τώρα. Δεν υπάρχει πλέον σκοτάδι!Μόνο φως για σας – απλά ζωή, ζωντάνια, ελευθερία και καθαρότητα. Η Μούσα σας τρέχει και πετάει δίπλα σας. Θα πορευτείτε και θα ανέβετε μαζί. Η λύτρωση και η ευτυχία είναι πιό κοντά από ποτέ, δείτε τα σημάδια!
Η Μούσα Δ:
Η Μούσα σας δείχνει την ενέργεια μιας σοφής κουκουβάγιας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι παρατηρείτε, σκέπτεστε ή αναλύετε είτε τον εαυτό σας είτε τους άλλους επί του παρόντος. Μην βιαστείτε, πάρτε το χρόνο σας για να αναλογιστείτε, να ονειρευτείτε. Οι απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις ή λύσεις σε οποιαδήποτε προβλήματα βρίσκονται βαθιά μέσα σας.
Η Μούσα σας καλεί να επανασυνδεθείτε με τη δημιουργική σας πλευρά για να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας και να ευθυγραμμιστείτε με το σύμπαν. Σας ενθαρρύνει να βγείτε από το πρακτικό, λογικό μυαλό σας και τη σοβαρότητα της ζωής, προκειμένου να συμμετάσχετε σε ειλικρινείς προσπάθειες που είναι διεγερτικές και διασκεδαστικές. Η παιχνιδιάρικη δημιουργική έκφραση είναι σημαντική επειδή αυξάνει τη δονησή σας, η οποία σας φέρνει πιο κοντά στα όνειρά σας.
Αυτή είναι η στιγμή για να βυθιστείτε σε οποιαδήποτε δημιουργική προσπάθεια που ανεβάζει τα πνεύμα σας και σας κάνει να αισθάνεστε καλά. Μπορεί να πάρει τη μορφή ενός μουσικού οργάνου, τη ζωγραφική, τη γραφή, το μαγείρεμα, την κατασκευή κοσμημάτων, τη διακόσμηση, το ράψιμο, τη φωτογραφία, τον εξωραϊσμό, το χορό ή το σχεδιασμό – δεν έχει σημασία τι είναι εφ ‘όσον σας φέρνει χαρά. Αν ακολουθήσετε τα παραπάνω σύντομα θα δείτε τα πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο για εσας!
Επιμέλεια κειμένου: healingeffect.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)