Η ύλη που προτείνεται να διδαχθεί στα Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Νεοελληνική Γλώσσα και Αρχαία Ελληνικά στο Λύκειο και Γυμνάσιο

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0






Νέες οδηγίες για τη διδασκαλία μαθημάτων στο Γυμνάσιο και Λύκειο που θα αξιοποιήσει ο κάθε εκπαιδευτικός στην παρούσα συγκυρία και συνθήκη διδασκαλίας, απέστειλε το υπουργείο Παιδείας στις σχολικές μονάδες, μετά από σχετική εισήγηση του ΙΕΠ.
Μετά τις νέες οδηγίες η  με αρ. πρωτ. 58271/Δ2/18-05-2020 εγκύκλιος του Υ.ΠΑΙ.Θ. που εκδόθηκε πριν μια εβδομάδα καταργείται
Ειδικότερα πατήστε αντίστοιχα παρακάτω για να ανοίξετε τις οδηγίες:
Πατήστε εδώ για να ανοιξετε την εγκύκλιο του υπ. Παιδείας
 
Οι ανωτέρω προτάσεις αποτελούν μια ενδεικτική καταγραφή βασικών σημείων που θα αξιοποιήσει ο κάθε εκπαιδευτικός στην παρούσα συγκυρία και συνθήκη διδασκαλίας.
Το υπουργείο Παιδείας τονίζει προς τους Διευθυντές των σχολείων ότι οφείλουν να διατηρήσουν τα βιβλία ύλης ώστε να αποτελέσουν αφετηρία για τη διδασκαλία την επόμενη σχολική χρονιά (2020- 2021) και να αξιοποιηθούν όπου κριθεί απαραίτητο με πρόσφορο τρόπο για την υποστήριξη της διδασκαλίας με βάση το Πρόγραμμα Σπουδών και τις Οδηγίες διδασκαλίας κάθε μαθήματος.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)