Κουίζ: Ο χαρακτήρας που θα συμπαθήσετε περισσότερο αποκαλύπτει τον ψυχισμό σας

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0




Δεν ξέρετε πόσο πολύ αγαπάμε τα ψυχολογικά τεστ που βασίζονται σε ιστορίες! Η παρακάτω ιστορία έχει πέντε πρωταγωνιστές. Εσύ θα πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά την ιστορία, ν’ αναλύσεις τους χαρακτήρες και τελικά να τους βάλεις σε μια σειρά αναλόγως με το ποιον συμπάθησες περισσότερο.

Το συγκεκριμένο ψυχολογικό τεστ χρησιμοποιείται από ψυχολόγους καθώς δείχνει πολύ σημαντικά στοιχεία για την προσωπικότητά μας. Το τεστ αποκαλύπτει την ψυχοσύνθεσή σου, αλλά και τις προτεραιότητες που βάζεις στη ζωή σου και με βάση αυτές κινείσαι.

Διάβασε αναλυτικά την ιστορία και μετά πήγαινε στο τέλος του άρθρου για να δεις τι σημαίνει ο κάθε χαρακτήρας που επέλεξες για τις προτεραιότητες στη ζωή σου:

Είναι ένα ζευγάρι που αγαπιέται πολύ, ένας άντρας και μια γυναίκα. Το ζευγάρι βρίσκεται ξαφνικά στις απέναντι όχθες ενός μεγάλου ποταμού.
Η γυναίκα αγαπάει πάρα πολύ τον άντρα και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς αυτόν γι’ αυτό αποφασίζει να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να πάει να τον βρει. Έχει προσπαθήσει να πάει απέναντι, αλλά ανακαλύπτει ότι δεν μπορεί να διασχίσει τον ποταμό, δεν μπορεί να φτιάξει ούτε σχεδία γιατί δεν υπάρχουν τα υλικά για να πάει απέναντι.
Αρχίζει και περπατάει κατά μήκος του ποταμού μήπως βρει κάποιο λιγότερο δύσβατο σημείο ώστε να περάσει απέναντι.
Συναντάει έναν βαρκάρη ο οποίος της ζητάει χρήματα για να την πάει απέναντι. Όμως, εκείνη δεν έχει κι εκείνος της απαντάει ότι θα αναγκαστούν να τα βρουν με άλλο τρόπο. Η γυναίκα του λέει όχι επειδή αγαπάει πολύ τον άντρα της και φεύγει.
Στον δρόμο, συναντάει έναν σοφό και του λέει το πρόβλημά της και τον ρωτάει τι να κάνει. Εκείνος της είπε να κάνει ό,τι της λέει η καρδιά της.
Μετά από πολλή ώρα, επιστρέφει στον βαρκάρη και του λέει ότι θα κάνει σεξ μαζί του με στόχο να την περάσει απέναντι.
Την περνάει απέναντι κι εκείνη αρχίζει να ψάχνει τον αγαπημένο της, όμως, πέφτει πάνω σ’ έναν άγριο άνθρωπο, ο οποίος έχει μεγαλώσει με τα ζώα και τη βιάζει.
Το ξεπερνάει, και συνεχίζει να ψάχνει τον άντρα της και τον βρίσκει. Του λέει «ξέρεις πόσο πολύ έψαχνα να σε βρω;», εκείνος της είπε ότι έψαχνε τρόπο να πάει απέναντι και η γυναίκα του διηγείται όλα όσα πέρασε για να τον βρει.
Ο άντρας της είπε ότι την αγαπάει, αλλά μ’ όλα αυτά δεν μπορεί να την δεχτεί, καθώς τον πλήγωσε και δεν μπορεί να την εμπιστευτεί ξανά.

Βάλε τους χαρακτήρες σε μια σειρά (1-5) αναλόγως με το ποιον συμπάθησες περισσότερο και δες τις προτεραιότητες στη ζωή σου:

  • Γυναίκα = συναίσθημα
  • Άντρας = λογική
  • Σοφός = άποψη των άλλων
  • Άγριος άνθρωπος= σεξ
  • Βαρκάρης= χρήμα
Σύγκρινε τα αποτελέσματα με το τι σε καθοδηγεί στη ζωή σου και δες ποιες είναι οι προτεραιότητές σου!

Περισσότερα τεστ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)