ΥΛΙΚΑ
- 100 ml. γάλα φουντουκιού (ή ό,τι άλλο γάλα θέλετε)
- 120 γρ. κουβερτούρα στέβια
- λίγο αλάτι (αν θέλετε)
- μια χούφτα φουντούκια ψιλοκομμένα
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζεστάνετε το γάλα.
- Μόλις ζεσταθεί ρίξτε μέσα τη σοκολάτα. Αφήστε την για 3 λεπτά χωρίς να κάνετε τίποτα. Έπειτα αρχίστε να ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί εντελώς. Προσθέστε λίγο αλάτι αν θέλετε και έπειτα τα ψιλοκομμένα φουντούκια. Η πραλίνα ferrero είναι έτοιμη.