Το κόλπο με το απορρυπαντικό πλυντηρίου για να απαλλαγείς από τις κατσαρίδες

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

 

Πες “αντίο” στις κατσαρίδες με απορρυπαντικό πλυντηρίου

Για να πείτε αντίο στις κατσαρίδες θα χρειαστείτε ένα κοινό απορρυπαντικό πλυντηρίου, ζάχαρη και ένα δολωματικό σταθμό ή ένα καπάκι. Επίσης μπορεί να θέλετε να προσθέσετε και μία πρέζα βόρακα για να κάνετε το δόλωμα ακόμη πιο αποτελεσματικό.

Πιο συγκεκριμένα αναμειγνύουμε ένα μέρος απορρυπαντικού και ένα μέρος ζάχαρης, ίδιας ποσότητας και τα δύο. Βάζετε το μείγμα στο δόλωμα ή στο καπάκι και τοποθετείτε το καπάκι στα μέρη που εμφανίζονται οι κατσαρίδες όπως είναι τα ντουλάπια της κουζίνας, κάτω από τον νεροχύτη και αλλού. Τόσο απλό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βόρακας είναι ένα συστατικό που θα το προτείναμε διότι χρησιμοποιείτε συχνά για να αντιμετωπίσει τις κατσαρίδες. Η ζάχαρη χρησιμοποιείτε για να προσελκύσει τυχόν κατσαρίδες στο σπίτι.

Πρέπει επίσης να θυμάστε ότι το συγκεκριμένο μείγμα δεν είναι καθόλου τοξικό. Παρόλα αυτά θα πρέπει να μείνει μακριά από παιδιά για παν ενδεχόμενο. Μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε γύρω από τα σιφόνια ή τις σωληνώσεις και γενικότερα στα μέρη που θεωρείται ότι μπαίνουν ή εισβάλλουν από εκεί κατσαρίδες στο σπίτι σας.

Περισσότερα θέματα για το σπίτι εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)