Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις για τα Μαθηματικά στα Πρότυπα Γυμνάσια

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0







Το lisari.blogspot.gr και οι συνεργάτες του προτείνουν θέματα για τις εξετάσεις των Μαθηματικών στα Πρότυπα Γυμνάσια.


Επιμέλεια: Μπάμπης Στεργίου συγγραφέας του βιβλίου για την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα. Για να δείτε το διαγώνισμα πατήστε εδώ (διαγώνισμα 2ο). 

Οι ασκήσεις έχουν επιλεγεί από τον συγγραφέα από το βιβλίο : Μπάμπης Στεργίου, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ , ΣΤ' Δημοτικού, εκδόσεις Σαββάλας 2021.

Επιμέλεια: Γιώργος Ασημακόπουλος εκφωνήσεις + Απαντήσεις Μπάμπης Τσιριόπουλος (διαγώνισμα 3ο). Για να δείτε την ανάρτηση πατήστε εδώ. 

Επιμέλεια: Γιώργος Ασημακόπουλος εκφωνήσεις + Απαντήσεις Μπάμπης Τσιριόπουλος (διαγώνισμα 2ο). Για να δείτε την ανάρτηση πατήστε εδώ. 

Επιμέλεια: Μπάμπης Στεργίου συγγραφέας του βιβλίου για την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα. Για να δείτε το διαγώνισμα πατήστε εδώ.

Οι ασκήσεις έχουν επιλεγεί από τον συγγραφέα από το βιβλίο : Μπάμπης Στεργίου, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ , ΣΤ' Δημοτικού, εκδόσεις Σαββάλας 2021.

Επιμέλεια: Χρήστος Κανάβης μέλος της lisari team και συγγραφέας. Για να δείτε το διαγώνισμα και τις εκφωνήσεις πατήστε εδώ.

Επιμέλεια: Βασίλης Παπαδάκης συγγραφέας του βιβλίου για την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα. Για να δείτε το διαγώνισμα πατήστε αντίστοιχα εκφωνήσεις απαντήσεις.

Για να δείτε το βιβλίο του συγγραφέα πατήστε εδώ.

Επιμέλεια: Θανάσης Κοπάδης συγγραφέας βιβλίων (μέλος της lisari team) και επιμελητής μαθηματικού ιστότοπου https://thanasiskopadis.blogspot.com/. Για να δείτε την άσκηση πατήστε εδώ.

Επιμέλεια: Γιάννης Στάμου συγγραφέας του βιβλίου για την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα (δύο τόμοι). Για να δείτε το διαγώνισμα + απαντήσεις πατήστε εδώ.

Επιμέλεια: Γιώργος Ασημακόπουλος εκφωνήσεις + Απαντήσεις Μπάμπης Τσιριόπουλος (διαγώνισμα 1ο). Για να δείτε την ανάρτηση πατήστε εδώ. 


https://lisari.blogspot.com/2023/04/1.html

Αναζήτησε εύκολα το υλικό που ψάχνεις, πατώντας κλικ εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)