Διοίκησης Επιχειρήσεων Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης - Πληροφορίες για τη σχολή

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων διαχωρίζεται στις παρακάτω δύο κατευθύνσεις:
Ι. Διοίκηση Επιχειρήσεων
ΙΙ. Μάρκετινγκ
 
Ο σκοπός του Τμήματος διαμορφώνεται ανάλογα με τις παραπάνω κατευθύνσεις. Οι σκοποί και τα Προγράμματα Σπουδών δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως.
Με βάση το Πρόγραμμα Σπουδών στα δυο πρώτα έτη σπουδών εκπονούνται κοινά μαθήματα και στις δύο κατευθύνσεις. Στα επόμενα δύο έτη τα μαθήματα χωρίζονται στις κατευθύνσεις:
Ι. Διοίκηση Επιχειρήσεων
ΙΙ. Μάρκετινγκ
 
Τα Προγράμματα Σπουδών δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως και πρόκειται να είναι ένας συνδυασμός των παραπάνω κατευθύνσεων
ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Οι πτυχιούχοι του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων έχουν δικαίωμα απασχόλησης είτε ως στελέχη μονάδων είτε ως απασχολούμενοι σε όλο το φάσμα της διαχείρισης και διοίκησης των επιχειρήσεων. Ειδικότερα μπορούν να ασχοληθούν:
-Σαν διευθυντικά στελέχη σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
-Σαν στελέχη σε μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. -Σαν στελέχη στις επιχειρήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης. Απασχολούνται ακόμα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Επίσης μπορούν να απασχοληθούν ως μέλη ερευνητικών ομάδων σε θέματα της ειδικότητάς τους. Οι πτυχιούχοι του τμήματος, εξελίσσονται σε όλο το φάσμα της διοικητικής ιεραρχίας της σχετικής με τους τομείς της ειδικότητάς τους.
Οι πτυχιούχοι του τμήματος, απασχολούνται σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
Επίσης μπορούν να απασχοληθούν ως μέλη ερευνητικών μονάδων σε θέματα ειδικότητάς τους. Οι πτυχιούχοι του τμήματος με την απόκτηση του πτυχίου τους ασκούν το επάγγελμα, στο πλαίσιο των παραπάνω επαγγελματικών δικαιωμάτων.


Περισσότερα θέματα για τα πανεπιστήμια εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)