ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

29/5/15

Οπτικής και Οπτομετρίας ΤΕΙ Αθήνας - Πληροφορίες για τη σχολή

ΑΘΗΝΑ


Στο Τμήμα Οπτικής οι σπουδαστές μαθαίνουν να εφαρμόζουν φακούς επαφής για τη διόρθωση των διαθλαστικών ανωμαλιών της όρασης με βάση τη συνταγή του οφθαλμίατρου. Επίσης, μαθαίνουν να ασχολούνται με την κατασκευή, επισκευή, ρύθμιση, εφαρμογή και πώληση οπτικών οργάνων.

Προγράμματα Σπουδών
ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ:
Οι σπουδές διαρκούν οκτώ εξάμηνα. Στη διάρκεια των επτά πρώτων εξαμήνων, η θεωρητική εκπαίδευση συνδυάζεται με την πρακτική και κλινική άσκηση για την ανάπτυξη γνώσεων, δεξιοτήτων και εμπειριών με σκοπό την εκπαίδευση των φοιτητών, στην απόκτηση γνώσεων και εμπειρίας στις ανάγκες του επαγγέλματος. Το τελευταίο εξάμηνο περιλαμβάνει την εκπόνηση της πτυχιακής εργασίας και την πρακτική άσκηση.
ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Η κυριότερη επαγγελματική διέξοδος για τους Τεχνολόγους Οπτικούς είναι αυτή του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ (κατάστημα πώλησης Οπτικών Ειδών). Μπορεί φυσικά να εργαστεί ως υπάλληλος σε καταστήματα και σε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΗ ΟΠΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ. Μπορεί, επίσης, να συνεχίσει τις σπουδές του σε Τμήματα Ιατρικής.Περισσότερα θέματα για τα πανεπιστήμια εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2018 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger