Ένα αγόρι πέθανε, μια ώρα μετά αφότου κολύμπησε σε πισίνα. Όλοι οι γονείς πρέπει να δείτε αυτό το βίντεο!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Ένα αγόρι πέθανε, μια ώρα μετά αφότου κολύμπησε σε πισίνα. Όλοι οι γονείς πρέπει να δείτε αυτό το βίντεο!

Στη Νότια Καρολίνα, συνέβη ένα τραγικό γεγονός. Μία μαμά έχασε το αγόρι της τελείως ξαφνικά. Ο γιος της Κασσάνδρα Τζάκσον, Τζόνι, δεν είχε δείξει κανένα σημάδι αδιαθεσίας. Το πρωί είχαν πάει σε μια πισίνα για να κολυμπήσουν και το μεσημέρι επέστρεψαν στο σπίτι.
Το απόγευμα ο μικρός απλά αισθάνθηκε νύστα και αποκοιμήθηκε στο κρεβάτι του. Λίγες ώρες μετά, η μαμά του πήγε στο δωμάτιό του για να δει αν όλα είναι καλά, μιας και της φάνηκε ότι κοιμόταν αρκετές ώρες. Όταν τον πλησίασε είδε το πρόσωπό του μελανό και κατάλαβε ότι το παιδί της ήταν νεκρό.
Αυτό όμως που είναι ακόμη πιο σοκαριστικό, είναι ο λόγος που αυτό το δεκάχρονο αγόρι πέθανε. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το παιδί απεβίωσε από μία περίπτωση πνιγμονής. Αυτό που συγκλόνισε ακόμη περισσότερο τη μητέρα του παιδιού όμως ήταν άλλο. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, το μικρό αγόρι είχε πιει αρκετό νερό μέσα στην πισίνα, κάτι που έφραξε τους πνεύμονες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Τζόνι να μην παίρνει αρκετό οξυγόνο για να αναπνεύσει.
Οι ειδικοί συμβουλεύουν όλους τους γονείς, να ελέγχουν τα παιδιά τους καθ' όλη τη διάρκεια που βρίσκονται μέσα στην πισίνα και να ζητούν αμέσως βοήθεια αν συνειδητοποιούν ότι τα παιδιά τους δεν αναπνέουν σωστά.
Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί.



Περισσότερα θέματα για γονείς εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)