Στο Προεδρικό Μέγαρο οι πολιτικοί αρχηγοί - Στο επίκεντρο της πολιτικής πρωτοβουλίας Παυλόπουλου οι καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Θανάσης Παφίλης ήταν ο πρώτος που προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο, για το γεύμα που παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, με την ευκαιρία των 41 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Δεύτερος προσήλθε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Βαγγέλης Μειμαράκης και τρίτος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Πάνος Καμμένος.

Στη συνέχεια έφτασαν ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και Φώφη Γεννηματά, ενώ τελευταίος έφτασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Παφίλης είπε ότι αντικαθιστά τον γενικό γραμματέα του κόμματος κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος δεν μπορούσε να παραβρεθεί γιατί είναι σε περιοδεία. Σημείωσε ότι το γεύμα γίνεται αποκλειστικά για την επέτειο των 41 χρόνων, καθώς το ΚΚΕ θεωρεί ότι δεν υπάρχει ανάγκη για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Υπογράμμισε δε ότι το κόμμα του δεν συμφωνεί και δεν υπέγραψε την συμφωνία με τους εταίρους.

Το γεύμα αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία λόγω των ραγδαίων εξελίξεων σε πολιτικό επίπεδο για τη συμφωνία για το νέο δάνειο από τον ESM και λόγω των διαφαινόμενων καλπών στις οποίες σκέφτεται να καταφύγει η κυβέρνηση το φθινόπωρο μετά και την απώλεια της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

Έτσι, με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο κ. Παυλόπουλος θα παραθέσει την Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο, προς τιμήν των Πολιτικών Αρχηγών.

Ο κ. Παυλόπουλος έχει τονίσει επανειλημμένα ότι το πολιτικό σύστημα πρέπει να προτάξει την εθνική ενότητα ώστε να διασφαλιστεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας εντός της νομισματικής ένωσης.

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)