Οι δέκα δημοφιλέστερες selfies παγκοσμίως για το 2016

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Ο πλέον ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος για να απαθανατίσεις μία στιγμή και να δείξεις πως ήσουν και εσύ εκεί είναι τι άλλο από το να βγάλεις μία σέλφι.
Και επειδή το κάθε τι σήμερα συνοδεύεται και με μία φωτογραφία, που γίνεται αμέσως viral, οι παρακάτω selfies συζητήθηκαν περισσότερο για το 2016 σύμφωνα με τον βρετανικό Ιndependent.
Πολιτικοί, αθλητές, ηθοποιοί και άνθρωποι της showbiz έβγαλαν την κατάλληλη φωτογραφία στην πιο κατάλληλη ή περίεργη στιγμή, προκαλώντας είτε γέλιο είτε θαυμασμό.
Μπορεί να μην είναι καν άνθρωπος, αλλά αυτή η γάτα έβγαλε μία από τις καλύτερες selfies για φέτος
tumblr
Ο αστροναύτης Τιμ Πικ έβγαλε μία εκπληκτική, διαστημική
ibtimes
Ο Μέριλιν Μάνσον ως… Τζάστιν Μπίμπερ

twitter

Η ολόγυμνη Κιμ Καρντάσιαν
kosovarja-ks
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στα Όσκαρ μαζί με τον Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου
eluniverso
Η Χίλαρι Κλίντον ζήτησε από όλους τους παρευρισκόμενους σε εκδήλωση στο Ορλάντο κατά την προεκλογική της εκστρατεία να βγάλουν σέλφι. Βέβαια, όπως φαίνεται, η σέλφι δεν ήταν μία… αλλά πολλές.
yahoo
H Lee Eun-Ju από την Νότιο Κορέα και η Hong Un-Jong από την Βόρειο ξεπέρασαν τις διαφορές των δύο κρατών και φωτογραφήθηκαν μαζί στους Ολυμπιακούς αγώνες.
independent
Ο Πάπας Φραγκίσκος με έναν μετανάστη όταν επισκέφθηκε το κέντρο προσφύγων στο Castelnuovo di Porto, όπου έπλυνε τα πόδια των μουσουλμάνων και των χριστιανών
foxnews
Oι φαν του μπέιζμπολ της ομάδας Έιντζελς συγκεντρώθηκαν χρησιμοποιώντας μπαστούνια για selfie, με σκοπό να κάνουν ρεκόρ Γκίνες.

twitter

Η διάσημη κωμικός Έλεν ΝτιΤζένερις με τους ράπερ Lil Wayne, Chance the Rapper και τον Chainz

twitter

Όλοι οι Ghostbusters μαζί: του τότε και του σήμερα
twitter

Περισσότερα αφιερώματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)