ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

31/8/17

Feng Shui: 3 σημάδια που δείχνουν πως ο χώρος μας έχει αρνητική ενέργεια
Πώς θα καταλάβουμε εάν ο χώρος μας,είτε είναι επαγγελματικός είτε οικιακός, έχει αρνητική ενέργεια και πως μπορούμε να την εξουδετερώσουμε με τη βοήθεια του feng shui;

 • Αρρωσταίνουμε συχνά.
  Το να περάσουμε ένα κρυολόγημα ή μια γρίπη, κατά την διάρκεια του χειμώνα,σίγουρα δεν είναι λόγος ανησυχίας. Στην περίπτωση όμως που αντιμετωπίζουμε συχνά από απλά θέματα υγείας ως πολύ βαριές ασθένειες,τότε σίγουρα θα πρέπει να ελέγξουμε τον χώρο μας για ενεργειακό μπλοκάρισμα,ειδικά στον τομέα της υγείας. Εάν για παράδειγμα υποφέρουμε από πονοκεφάλους, ημικρανίες, πόνους στο στομάχι σε σχεδόν σταθερή βάση ή αρρωσταίνουμε 3 και 4 φορές κατά την διάρκεια του έτους,τότε σίγουρα ο χώρος μας “νοσεί” και κατά συνέπεια και εμείς,που ζούμε ή εργαζόμαστε σε αυτόν. Για να εξομαλύνουμε σε ένα πρώτο επίπεδο αυτή την αρνητική ενέργεια που προσβάλλει την υγεία μας θα φροντίσουμε ο χώρος μας να εκτίθεται όσο το δυνατό σε περισσότερο φυσικό φως, θα χρησιμοποιήσουμε το στοιχείο του ξύλου και της γης στα έπιπλα,τα υφάσματα και τα διακοσμητικά και θα έχουμε όσα φυτά μπορούμε,είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά στον χώρο και ειδικά στον τομέα της υγείας στην ανατολική πλευρά του χώρου μας.
 • Έχουμε αϋπνίες, εφιάλτες.
  Το σώμα μας, όταν κοιμόμαστε, βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης ηρεμίας ενώ παράλληλα δέχεται σε μεγάλο βαθμό την ενέργεια Qi που υπάρχει ήδη στον χώρο μας. Εάν δεν μπορούμε να κοιμηθούμε εύκολα, κάνουμε διακοπτόμενο ύπνο ή έχουμε εφιάλτες και ανησυχία κατά την διάρκεια του ύπνου μας, πιθανώς η θέση του κρεβατιού μας να είναι λάθος ή/και το δωμάτιο μας γενικά να έχει έντονη ροή ενέργειας Qi. Επιλέγουμε να τοποθετήσουμε το προσκεφάλι του κρεβατιού μας στα ανατολικά, νοτιοανατολικά, νοτιοδυτικά, δυτικά ή βορειοδυτικά για ήρεμο και βαθύ ύπνο. Προσέχουμε να μην χρησιμοποιούμε έντονους χρωματισμούς,ειδικά του στοιχείου της φωτιάς (κόκκινο,πορτοκαλί,μοβ) σε μεγάλες επιφάνειες,όπως οι τοίχοι ή οι κουρτίνες, ενώ φροντίζουμε το υπνοδωμάτιο να αερίζεται συχνά κατά την διάρκεια της ημέρας.
 • Βιώνουμε μεγάλες απώλειες σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο.
  Είναι φυσικό δυστυχώς,ειδικά στην δύσκολη εποχή που ζούμε,τα οικονομικά μας να μην είναι τόσο καλά όσο άλλοτε ή η επαγγελματική μας πορεία να μην είναι τόσο καλή όσο εμείς θα θέλαμε. Εάν όμως τυχαίνουν πολλές κακοτοπιές μαζεμένες, χάνουμε πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες αδικαιολόγητα, γίνονται κλοπές ή χάνουμε χρήματα χωρίς λογική εξήγηση σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι είναι αναμενόμενο λόγω κρίσης, τότε σίγουρα ευθύνεται και η εξωτερική αρνητική ενέργεια που εισπράττουμε από το ανθρώπινο περιβάλλον μας. Μπορούμε,να εξουδετερώσουμε αυτή την αρνητική ενέργεια, σε πρώτο βαθμό, τοποθετώντας στα νότια του χώρου μας ένα γυάλινο μπολ με 100 γρ. ψιλό αλάτι Ιμαλαΐων.Το οποίο συμπληρώνουμε με καθαρό νερό,μέχρι ένα εκατοστό πιο χαμηλά απο το χείλος του δοχείου (να μην ξεχειλίζει δηλαδή).
  Αυτό το μείγμα θα το αλλάζουμε μια φορά την εβδομάδα.
  Όσο περισσότερο ξεχειλίζει το νερό από το μπολ κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας,τόσο περισσότερο καθαρίζει η αρνητική ενέργεια που εισπράττουμε από τους γύρω μας.
Ευχαριστούμε την Ειδικό σύμβουλο ευνοϊκής ψυχολογικής χωροθεσίας Feng Shui, Ευθυμία Α. Μισιρλή για τις συμβουλές της.
Feng Shui Interior Design
Σύμβουλοι- Διακοσμητές Feng Shui
 www.fengshuiinteriordesign.gr

Δημοσίευση σχολίου

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Πατήστε κλικ στην εικόνα και ενημερωθείτε για τα ιδιαίτερα μαθήματα που προσφέρονται διά ζώσης ή εξ αποστάσεως από τον δημιουργό της Ηλεκτρονικής Διδασκαλίας

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ
Πατήστε κλικ στην εικόνα και βρείτε πλούσιο δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό για να μάθετε Αγγλικά από τον υπολογιστή σας

ΔΩΡΕΑΝ E-BOOKS

ΔΩΡΕΑΝ E-BOOKS
Πατήστε κλικ στην εικόνα και βρείτε δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία του Αποστόλη Ζυμβραγάκη

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 100+ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 100+ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Πλήρης οδηγός ενιαίας εξέτασης Γλώσσας και Λογοτεχνίας!

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

 
Copyright © 2022 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger