8 ανεξήγητες και μυστηριώδεις φωτογραφίες που απεικονίζουν το αδιανόητο

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Ο κόσμος έχει πολλά μυστικά. Και αν η επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει κάτι, ατό δεν σημαίνει πως το εύρημα είναι πλαστό. Εάν ψάξεις αρκετά βαθιά, θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που δεν έχουν λογικές εξηγήσεις.
Σήμερα, σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες που δεν γίνεται να υπάρχουν. Αλλά και όμως τις βλέπουμε! Ελάτε να τις δούμε μαζί…
1. Ένα Ελβετικό ρολόι βρέθηκε μέσα σε έναν αρχαίο τάφο
Όταν άνοιξαν έναν τάφο της δυναστείας Μing, οι επιστήμονες ποτέ δεν περίμεναν να βρουν ένα Ελβετικό ρολόι. Πώς είναι αυτό δυνατό; Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν απαντήσεις. Το εύρημα χρονολογείται πως είναι 400 ετών.
Ακόμα πιο πολλές ερωτήσεις προκύπτουν από το ότι ο τάφος δεν είχε ανοιχτεί ποτέ ξανά και έτσι είναι αδύνατο να τοποθετήθηκε εκεί από κάποιον τα τελευταία χρόνια.
2. Ένα δάχτυλο 38 εκατοστών από τη Αίγυπτο
Το εύρημα αυτό εγείρει πολλά ερωτήματα. Περιγράφεται ως πολύ ελαφρύ και εκπληκτικά μεγάλο. Το εύρημα αυτό πουλήθηκε σε έναν αγοραστή και τώρα αγνοείται η τύχη του.
3. Φωτογραφία ενός φαντάσματος από το ξενοδοχείο “The Stanley Hotel”
Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Henry Yau, διευθυντή δημοσίων σχέσεων του Παιδικού Μουσείο στο Houston. Έμεινε μαζί με την γυναίκα του στο ξενοδοχείο αυτό και αποφάσισε να βγάλει φωτογραφίες από το εσωτερικό του ως αναμνηστικό.
Όταν είδε τις φωτογραφίες το πρωί δεν πίστευε στα μάτια του! Υπάρχουν πολλές υποθέσεις για το τι συνέβη αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάποια αξιόπιστη εξήγηση.
4. Πυραμίδα στο φεγγάρι
Στην φωτογραφία αυτή φαίνεται μία πυραμίδα και είναι σίγουρο πως δεν είναι κάποιο παιχνίδι του φωτός και των σκιών. Οπότε τι συμβαίνει στο φεγγάρι; Αναρωτιόμαστε αν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια.
5. Φωτεινές μπάλες στον ποταμό Mekong στην Ταϊλάνδη
Αφού σηκώθηκαν από τον ποταμό και πέταξαν για μερικές εκατοντάδες μέτρα, εξαφανίστηκαν. Η σύγχρονη επιστήμη δεν μπορεί να το εξηγήσει αυτό. Οι ντόπιοι πιστεύουν πως πρόκειται για  ένα είδος ερπετόμορφου ανθρώπου που ζει στο ποτάμι. Και αφού το φαινόμενο συμβαίνει κάθε Οκτώβριο, οι ντόπιοι γιορτάζουν το γεγονός με διάφορες εκδηλώσεις.
6. Διάσημη φωτογραφία με ΑΤΙΑ
Αυτή είναι πιθανώς η πιο διάσημη φωτογραφία με ΑΤΙΑ στην ιστορία. Μέχρι σήμερα, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν είναι αληθινή ή όχι. Τραβήχτηκε το 1950 στις ΗΠΑ σε μία περίοδο που η χώρα φοβόταν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα ΑΤΙΑ και το άγνωστο.
7. Η άλυτη ανωμαλία της Βαλτικής Θάλασσας
Ελβετοί ερευνητές βρήκαν μία ανωμαλία στον βυθό της Βαλτικής Θάλασσας το 2011. Όταν πλησίασαν, τα ηλεκτρονικά μηχανήματα σταμάτησαν να λειτουργούν. Όταν όμως απομακρύνθηκαν, όλα λειτουργούσαν κανονικά. Μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί τι μπορεί να είναι.
8. Ανεξήγητοι κύκλοι στην Νότια Αφρική
Αυτοί οι παράξενοι κύκλοι εμφανίστηκαν στην έρημο Ναμίμπια και οι ντόπιοι τους αποκαλούν ‘κύκλους του θανάτου’ και φοβούνται να τους πλησιάσουν. Οι επιστήμονες είπαν πως είναι πιθανό να πρόκειται για τερμίτες αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι και σήμερα. Η πιο εκπληκτική υπόθεση είναι πως οι κύκλοι αυτοί σχετίζονται κάπως με ΑΤΙΑ. Ποιος ξέρει;
Γνωρίζετε εσείς άλλα παρόμοια ευρήματα ή μέρη του πλανήτη μας;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)