Τεράστια επιτυχία για το βοήθημα "Όλη η ύλη των Νέων Ελληνικών Γ' Λυκείου μέσα από 100+ ερωτήσεις και απαντήσεις! Έπιασε το σύνολο των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Τεράστια επιτυχία για το βοήθημα "Όλη η ύλη των Νέων Ελληνικών Γ' Λυκείου μέσα από 100+ ερωτήσεις και απαντήσεις", στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι ερωτήσεις των σημερινών Πανελλαδικών εξετάσεων!

Αναλυτικότερα, στη σελίδα 9 ξεκινούν οι οδηγίες για τη σύνταξη πετυχημένης περίληψης (θέμα Α), στη σελίδα 13 υπάρχουν επισημάνσεις για το ερώτημα σωστό-λάθος (θέμα Β1), στη σελίδα 17 υπάρχει το ερώτημα με τη σύνταξη τίτλων (θέμα Β2α), στη σελίδα 39 υπάρχει το ερώτημα για την εύρεση και την προθετικότητα των τρόπων και των μέσων πειθούς (θέμα Β2β), στη σελίδα 49 υπάρχει το ερώτημα για τις γλωσσικές επιλογές με τις οποίες ένας συγγραφέας ευαισθητοποιεί τον δέκτη (θέμα Β3) και στη σελίδα 82 υπάρχουν οδηγίες για εστιασμένο ερώτημα στο λογοτεχνικό κείμενο (θέμα Γ). Μάλιστα, στη σελίδα 87 αναλύεται το επικοινωνιακό πλαίσιο του άρθρου απάντησης, το οποίο τέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία των πανελλαδικών φέτος (θέμα Δ)!

Μπορείτε να βρείτε το πλέον αξιόπιστο βοήθημα για τα Νέα Ελληνικά με έκπτωση 10% στην "Πολιτεία": https://www.politeianet.gr/books/9786182011348-zumbragakis-apostolis-24-grammata-oli-i-uli-ton-neon-ellinikon-g-lukeiou-mesa-apo-100-erotiseis-kai-apantiseis-319288

ή στον "Ιανό": https://www.ianos.gr/oli-i-ili-ton-neon-ellinikon-g-likiou-0507674



















Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)