Η μητέρα που έγινε πόρνη για να ανακαλύψει τους δολοφόνους της κόρης της

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0








Η Εύα Φωτιάδου, δολοφονήθηκε και βιάστηκε. Όμως, η υπόθεση αρχικά θεωρήθηκε αυτοκτονία και στην συνέχεια είπαν ότι πέθανε από ναρκωτικά. Η μητέρα της, αποφάσισε να γίνει πόρνη έτσι ώστε να μάθει όλη την αλήθεια και η ιστορία τους μέχρι και σήμερα συγκλονίζει.

Πιο συγκεκριμένα η ιστορία της Εύας Φωτιάδου απασχόλησε πολύ τις ελληνικές αρχές της εποχής. Μάλιστα, είχε προκαλέσει τέτοιο σοκ στο πανελλήνιο που μερικά χρόνια μετά ο Πάνος Κοκκινόπουλος έκανε ένα επεισόδιο στον Κόκκινο Κύκλο με τίτλο “Η Κάθοδος” που βασίστηκε στην συγκεκριμένη ιστορία.

Η Εύα Φωτιάδου ήταν μόλις 19 χρονών όταν έχασε την ζωή της από μία συμμορία. Στην αρχή οι αρχές θεώρησαν ότι η Εύα, αποφάσισε μόνη της να βάλει τέλος στην ζωή της, ενώ στην συνέχεια κατέληξαν στο βιαστικό συμπέρασμα ότι έφυγε από τα ναρκωτικά.

Αυτή που κατάφερε να ρίξει φως στην υπόθεση ήταν η μητέρα της αδικοχαμένης Εύας. Στην προσπάθειά της να βρει την αλήθεια για την κόρη της, δεν δίστασε να μπει στα κυκλώματα, να βγει στις πιάτσες για να γνωρίσει τα συγκεκριμένα κυκλώματα και να εκπορνευτεί. 

Η 19χρονη Εύα τον Ιούνιο του 1998 ξυλοκοπήθηκε, βιάστηκε από μια συμμορία και δολοφονήθηκε! Η υπόθεση αρχικά θεωρήθηκε αυτοκτονία! Είπαν ότι πέθανε από ναρκωτικά.

Εύα Φωτιάδου-η-μητέρα-της-έγινε-πόρνη-για-να-μάθει-ποιος-σκότωσε-την-κόρη-της-

Photo via: tanea.gr

Τρία χρόνια μετά, και παρά τις αντιρρήσεις ορισμένων πλευρών, οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης δικαίωσαν τους ισχυρισμούς της μητέρας της, η οποία αναγκάστηκε να βγει στις «πιάτσες» των τοξικομανών, παριστάνοντας ακόμη και την πόρνη, για να αναζητήσει τους δολοφόνους, όπως λέει, της κóρης της.

Με το υπ’ αριθμόν 1164 βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, το σκεπτικό του οποίου βασίζεται στις γνωματεύσεις γιατρών και των πραγματογνωμόνων ιατροδικαστών, παραπέμφθηκαν να δικαστούν για ανθρωποκτονία από πρόθεση τέσσερις τοξικομανείς, οι τρεις εκ των οποίων κατηγορήθηκαν ότι προηγουμένως τη βίασαν.

Με το ίδιο βούλευμα παραπέμφθηκαν και άλλες δύο γυναίκες, που κατηγορήθηκαν ότι συνέργησαν στις δύο πράξεις! Η 47χρονη Ελένη Φωτιάδου κατήγγειλε το περιστατικό στις εισαγγελικές αρχές, προσκομίζοντας και βιντεοκασέτες από την έρευνα που έκανε, με συνδρομή ιδιωτικού ντετέκτιβ.

Εύα Φωτιάδου-η-μητέρα-της-έγινε-πόρνη-για-να-μάθει-ποιος-σκότωσε-την-κόρη-της-

Photo via: athensmagazine.gr


Η ίδια ήρθε σε επαφή με κύκλους τοξικομανών και έτσι κατέληξε στην αιτία θανάτου της κòρης της, αλλά και στα ονόματα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση. Μάλιστα, όπως η ίδια επιβεβαιώνει, δημιούργησε ερωτικές σχέσεις με τον βασικό κατηγορούμενο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των καταγγελιών που έγιναν, οι υπερασπιστές των κατηγορουμένων, των οποίων τα ονόματα από την αρχή κατέθεσε η μάνα, έκαναν λόγο για «αστήρικτα σενάρια».

Άλλωστε και η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση ανέφερε ότι ο θάνατος της νεαρής επήλθε από χρήση ναρκωτικών ουσιών και όχι από κακώσεις. Τρομακτική συγκάλυψη.

Εύα Φωτιάδου-η-μητέρα-της-έγινε-πόρνη-για-να-μάθει-ποιος-σκότωσε-την-κόρη-της-

Photo via: flash.gr

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Περισσότερα αφιερώματα εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)