Τσίπρας σε πολιτικούς αρχηγούς: Συνδράμετε για βιώσιμη λύση

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0
Óõìâïýëéï ôùí ðïëéôéêþí áñ÷çãþí õðü ôïí Ðñüåäñï ôçò Äçìïêñáôßáò ôçí ÄåõôÝñá 6 Éïõëßïõ 2015. 
(EUROKINISSI/ÐÁÍÁÃÉÙÔÇÓ ÓÔÏËÇÓ)

Να συνδράμουν στο να υποστηριχθεί η σαφής και ξεκάθαρη ετυμηγορία του ελληνικού λαού από το χτεσινό δημοψήφισμα για μια βιώσιμη λύση, ζήτησε, σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, ο πρωθυπουργός από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς κατά τη σύσκεψη που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη στο Προέδρικό Μέγαρο.

Όπως αναμενόταν, ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να αποσπάσει την ευρεία συναίνεση του πολιτικού προσωπικού της χώρας για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, ώστε να μεταφέρει το σχετικό αίτημα στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής.

Μέχρι στιγμής σύγκλιση φέρεται να υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες στο ζήτημα του χρέους, κάτι το οποίο είχε διαφανεί και από τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος, κάνοντας λόγο για βιώσιμη λύση,  και στα δημοσιονομικά.

Το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, στο οποίο έχει πάει πλέον και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, έχει ξεκινήσει από τις 10:00 το πρωί και έχει διακόψει προς το παρόν, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας έχει τηλεφωνικές επαφές με τους Φρανσουά Ολάντ, Μάριο Ντράγκι και Βλαντιμίρ Πούτιν.

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)