ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

27/6/17

18 κόλπα του Messenger, του WhatsApp και του Viber που σίγουρα δεν ήξερες και θα σου λύσουν τα χέρια!Στις μέρες μας σπάνιο θα βρεθεί ένα smartphone, το οποίο δεν θα έχει εγκατεστημένο τουλάχιστον μία εφαρμογή messenger.
Και δεν είναι περίεργο, που αυτές οι εύχρηστες εφαρμογές έχουν αντικαταστήσει τα SMS και τις τηλεφωνικές κλήσεις. Αλλά λίγοι γνωρίζουν όλες τις κρυφές δυνατότητες αυτών των προγραμμάτων.
Συλλέξαμε 18 κόλπα που θα κάνουν την επικοινωνία μέσω messenger ακόμη πιο βολική.
WhatsApp
Αντιγραφή των δεδομένων στον υπολογιστή.
Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα web.whatsapp.com > Άνοιγμα της εφαρμογής στο smartphone (για iPhone μπείτε στις ρυθμίσεις, για Android μπείτε στο μενού)> Επιλέξτε WhatsApp Web> Σκανάρετε τον QR κωδικό.
Απόκρυψη τελευταίας επίσκεψης.
Μενού> Ρυθμίσεις> Λογαριασμός> Απόρρητο> Επιλέξτε ποιος μπορεί να βλέπει την τελευταία φορά που βγήκατε online.
Αποφυγή υπερχείλισης μνήμης της συσκευής με φωτογραφίες και βίντεο.
Εξ ορισμού τα πολυμέσα από τα τσατ αποθηκεύονται στη μνήμη του smartphone. Αλλά αυτή η επιλογή μπορεί να απενεργοποιηθεί.
Ρυθμίσες> Chat & Κλήσεις> Αυτόματα πολυμέσα> ξετσεκάρετε τα στοιχεία που δεν χρειάζεστε.
Αποστολή του chat στο mail σας.
Πηγαίνετε στην επιθυμητή συζήτηση> Μενού> Περισσότερα> Αποστολή τσατ με mail.
Απενεργοποίηση ειδοποιήσεων.
Πηγαίνετε στην επιθυμητή συζήτηση> Αγγίξτε το όνομα μιας επαφής ή ομάδας> Πατήστε «Να μην ενοχλείτε» και επιλέξτε τη χρονική διάρκεια της απενεργοποίησης ειδοποιήσεων.
Προσθήκη σημαντικών επαφών στην αρχική οθόνη.
Πηγαίνετε στην επιθυμητή συζήτηση> Μενού> Περισσότερα> Να μην ενοχλείτε> Προσθήκη συντόμευσης.
Ρυθμίστε ξεχωριστές ειδοποιήσεις για σημαντικές επαφές.
Μενού> Προβολή επαφής> Ατομική ειδοποίηση> Τσεκάρετε και επιλέξτε τον ήχο.
Viber
Αντιγραφή των δεδομένων στον υπολογιστή.
Απλά εγκαταστήστε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας.
Απόκρυψη τελευταίας επίσκεψης.
Ρυθμίσεις> Απόρρητο. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κατάσταση «Online» και τις ειδοποιήσεις μηνυμάτων (αλλά σε αυτή την περίπτωση, δε θα μπορείτε να βλέπετε την κατάσταση των επαφών σας και δε θα λαμβάνετε καμία ειδοποίηση).
Αποφυγή υπερχείλισης μνήμης της συσκευής με φωτογραφίες και βίντεο.
Ρυθμίσεις> Πολυμέσα> ξετσεκάρετε «Αυτόματο ανέβασμα φωτογραφιών» και «Αυτόματο κατέβασμα βίντεο».
Αποστολή του chat στο mail σας.
Ρυθμίσεις> Κλήσεις και μηνύματα> Αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Telegram
Απόκρυψη τελευταίας επίσκεψης
Ρυθμίσεις> Απόρρητο και ασφάλεια> Τελευταία επίσκεψη> Επιλέξτε τις επαφές από τις οποίες θέλετε να αποκρύψετε την κατάστασή σας.
Ενίσχυση της ασφάλειας του λογαριασμού.
Ρυθμίσεις> Απόρρητο και ασφάλεια> Προσθέστε επιπλέον κωδικό, τον οποίο θα συνδέσετε μέσω λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Αποφυγή υπερχείλισης μνήμης της συσκευής με φωτογραφίες και βίντεο.
Ρυθμίσεις> Ρυθμίσεις Chat – Ρυθμίσεις Cache> Επιλέξτε αρχεία τα οποία δεν έχετε πρόσβαση πάνω από μια εβδομάδα, ώστε να διαγραφούν από την κρυφή μνήμη της εφαρμογής. Αν κάποια στιγμή χρειαστείτε κάποιο αρχείο, μπορείτε να το ξανακατεβάσετε από το cloud του Telegram ή να το αποθηκεύσετε στο δικό σας cloud ή στη συσκευή.
Προσθέστε επιπλέον stickers.
Αν σας αρέσει ένα sticker στη συζήτηση, κρατήστε το δάχτυλό σας πάνω του και επιλέξτε Πληροφορίες> Προσθήκη Stickers, για να το προσθέσετε στη μνήμη του κινητού.
Δημιουργήστε μια συζήτηση απόρρητου.
Τα κρυφά chat είναι αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα με υψηλό επίπεδο ασφαλείας. Δεν αποθηκεύονται στο cloud του Telegram και δε θα είναι διαθέσιμα όταν αλλάξετε συσκευή ή πραγματοποιήσετε έξοδο από το πρόγραμμα.
Πολλαπλή αποστολή.
Αν θέλετε να στείλετε το ίδιο μήνυμα σε διαφορετικά άτομα, αλλά δεν θέλετε οι λήπτες να δουν ο ένας τον άλλον όπως σε μια ομάδα, χρησιμοποιήστε την επιλογή Broadcast.
Σε μια μεγάλη συζήτηση, ειδικά σε ομαδικές, είναι εύκολο να μπερδευτείτε από το περιεχόμενο. Υπάρχουν διάφορα χρήσιμα χαρακτηριστικά για να δομήσετε την συζήτηση: απαντήστε σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα κρατώντας το πατημένο με το δάχτυλο και επιλέξτε Απάντηση, χρησιμοποιήστε το σύμβολο @ για να αναφέρετε συγκεκριμένα άτομα προς τα οποία απευθύνετε το μήνυμα, ή δημιουργήστε # hashtags για διαφορετικούς τύπους μηνυμάτων, για να επιταχύνετε την αναζήτηση.
Περισσότερα χρήσιμα θέματα εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2019 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger