ΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ

30/7/22

Νερά πισίνας σαν ψεύτικα: Η ελληνική παραλία με τα σπάνια λευκά βότσαλα, που αν τα πάρεις πληρώνεις πρόστιμο 1.000 ευρώ

 


Η Σκιάθος φημίζεται ως γνωστόν για τις πολλές, υπέροχες παραλίες της. Υπάρχει μια όμως τόσο εξωπραγματική που όσοι τη βλέπουν δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι είναι αληθινή. Ο λόγος για τα περίφημα Λαλάρια που προσεγγίζονται μόνο από θαλάσσης. Μια παραλία για την οποία τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να την περιγράψουν.

Νερά πισίνας, ένας μεγαλοπρεπής και επιβλητικός κατακόρυφος βράχος και ολόλευκα, στρογγυλά βότσαλα τόσο στην παραλία όσο και στο βυθό της θάλασσας συμπληρώνουν το παζλ της παρθένας ομορφιάς.

Τα τουριστικά καραβάκια που αναχωρούν από το λιμάνι της χώρας γεμίζουν από τουρίστες που μαθαίνουν από στόμα σε στόμα γι’ αυτόν τον επίγειο παράδεισο που όμοιο του δύσκολα θα συναντήσει κανείς ξανά.

Τα ολοστρόγγυλα λευκά βότσαλα που οι ντόπιοι αποκαλούν «λαλάρια» δημιουργούνται μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή και… τείνουν να γίνουν σπάνια. Οι τουρίστες φεύγοντας γέμιζαν τις τσέπες και τις τσάντες τους με τα συγκεκριμένα βότσαλα με αποτέλεσμα η παραλία να φτάσει στο σημείο να απειλείται. Γι’ αυτό και έχει πλέον εκδοθεί οδηγία απαγόρευσης για τη συλλογή τους, με το πρόστιμο για τους παραβάτες να φτάνει έως και τα 1000 ευρώ.

Η Ομάδα Drone Haanity πέτυχε τα Λαλάρια άδεια από κόσμο, γεγονός εξαιρετικά σπάνιο. Τα πλάνα είναι εντυπωσιακά και κόβουν την ανάσα. Απολαύστε την πτήση και την ομορφιά της πανέμορφης αυτής παραλίας.


Δημοσίευση σχολίου

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

TRANSLATE THIS SITE

 
Copyright © 2022 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Powered byBlogger