Υγιεινό banana bread, χωρίς ζάχαρη, χωρίς αλεύρι, χωρίς βούτυρο - Σνακ με γεύση pancake για μικρούς και μεγάλους!

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0



Με απλά βήματα και λίγο χρόνο ψησίματος στους 180°C για 35 έως 40 λεπτά, αυτό το banana bread θα συναρπάσει τους μικρούς και τους μεγάλους με τη γεύση του. Ένα απλό, υγιεινό και γευστικό σνακ που δε θα αντισταθεί κανείς!

Μόνο με 5 υλικά

Με 4 μπανάνες ή 5 μικρές, 2 αυγά, 6 χουρμάδες, 2 κούπες αλεσμένη βρώμη και μία κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ, αυτή η συνταγή θα γίνει αναμφίβολα και η δική σας αγαπημένη στην καθημερινότητα με τα παιδιά.

Εκτέλεση

1. Μούλιασε 6 χουρμάδες σε ζεστό νερό για λίγα λεπτά.

2. Χτύπα στο μπλέντερ δύο κούπες βρώμη, μέχρι να γίνει σαν αλεύρι και κράτα το στην άκρη.

3. Χτύπα στο μπλέντερ τους χουρμάδες, μαζί με μία μπανάνα, μέχρι να γίνουν πάστα και κράτα τους στην άκρη.

4. Χτύπα στο μπλέντερ τις υπόλοιπες μπανάνες, μαζί με 2 αυγά.

5. Πρόσθεσε στο μείγμα μία κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ, τη βρώμη και την πάστα με τους χουρμάδες και χτύπα τα λίγο όλα μαζί στο μπλέντερ.

6. Άπλωσε σε μια φόρμα ψησίματος, την οποία καλό θα ήταν να την αλείψεις με λίγο βούτυρο ή λάδι, για να μην κολλήσει πάνω το μείγμα.

7. Ψήσε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)