Πίνακας διδασκαλίας έπεσε στο κεφάλι μαθητή που λιποθύμησε

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

 


Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στο συγκρότημα του Μαράσλειου Διδασκαλείου, όπου συστεγάζεται και η «βιτρίνα» του υπουργείου Παιδείας, το Πειραματικό Δημοτικό και Γυμνάσιο και από του χρόνου, σύμφωνα με τους υπουργικούς σχεδιασμούς, και το Λύκειο.


Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες -μετά από διάστημα τηλεκπαίδευσης, λόγω εργασιών αποκατάστασης ζημιών για την άρση επικινδυνότητας του χώρου, αφού πρόσφατα είχε σημειωθεί ατύχημα με πτώση σοβάδων από τα εξωτερικά τοιχία του σχολείου- ξηλώθηκε σήμερα άσπρος πίνακας διδασκαλίας σε αίθουσα της Α’ τάξης του 26ου Γυμνασίου Αθήνας κι έπεσε στο κεφάλι 12χρονου μαθητή και στο πόδι καθηγήτριας.


Το επεισόδιο έγινε εν ώρα μαθήματος σε αίθουσα διδασκαλίας πολύ μικρής χωρητικότητας. Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και αρχικά έφτασε στο σχολείο ΕΚΑΒίτης με μηχανή, κρίνοντας αναγκαίο να καλέσει ασθενοφόρο για να μεταφέρει το παιδί στο Νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας, όπου ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Το παιδί είχε τις αισθήσεις του κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.


Είχε προηγηθεί τη Δευτέρα 26 Φλεβάρη η πτώση μεγάλων κομματιών σοβάδων στο προαύλιο του σχολείου. Τότε από τύχη δεν σηµειώθηκε κάποιο σοβαρό ατύχηµα», επειδή οι μαθητές ευτυχώς δεν βρίσκονταν σε διάλειµµα.


https://www.alfavita.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)