Η υπόθεση της Ευαγγελίας Ζιάγκα αποτελεί μία από τις πιο ανατριχιαστικές σελίδες της σύγχρονης ελληνικής εγκληματολογίας. Η γυναίκα αυτή, χρησιμοποιώντας πλήθος ψευδώνυμων και πλαστών ταυτοτήτων, κατάφερε για χρόνια να δρα ανενόχλητη, παρασύροντας ευκατάστατους άνδρες σε ερωτικές παγίδες με μοναδικό σκοπό την οικονομική τους εξόντωση. Η δράση της, όμως, πήρε μια αποτρόπαια τροπή όταν στο στόχαστρό της βρέθηκε ο 42χρονος Ζακυνθινός επιχειρηματίας Τάσος Τσαγκαρόπουλος, η εξαφάνιση του οποίου τον Μάιο του 2009 κινητοποίησε τις αρχές και την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.
Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας ξεκίνησε όταν ένα ανώνυμο σημείωμα οδήγησε την αστυνομία σε μια πολυτελή μεζονέτα στο Διακοφτό Αχαΐας, την οποία νοίκιαζε η Ζιάγκα. Εκεί, κάτω από ένα τζακούζι που η ίδια είχε φροντίσει να ανακαινίσει αμέσως μετά την εξαφάνιση του συντρόφου της, βρέθηκε η σορός του επιχειρηματία τσιμεντωμένη σε βάθος ενός μέτρου. Η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι το θύμα είχε δεχθεί άγρια χτυπήματα στο κεφάλι και μαχαιριές στον λαιμό, ενώ η Ζιάγκα είχε ήδη προλάβει να εξαφανιστεί από το σπίτι, συνεχίζοντας τη δράση της σε άλλες περιοχές.
Η προσωπική ιστορία της Ζιάγκα αποδείχθηκε εξίσου σκοτεινή, καθώς αποκαλύφθηκε ότι στο παρελθόν είχε καταδικαστεί στην Αλβανία για τη φρικιαστική δολοφονία και τον τεμαχισμό του ίδιου της του συζύγου, ενώ ήταν έγκυος. Η πανούργα εγκληματίας δεν δίσταζε να χρησιμοποιεί ακόμα και την τραγωδία της κόρης της, η οποία αυτοκτόνησε μην αντέχοντας το βάρος των πράξεων της μητέρας της, ως «δόλωμα» για να προκαλεί τη συμπάθεια των μελλοντικών της θυμάτων. Παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως πλούσια ομογενή, έπειθε ηλικιωμένους και ευκολόπιστους άνδρες να της παραδίδουν τις οικονομίες τους, απομονώνοντάς τους από τις οικογένειές τους.
Η σύλληψή της έγινε τελικά τον Ιούνιο του 2010 έξω από το σπίτι ενός ηλικιωμένου στην Αθήνα, χάρη σε μια πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές της να ρίξει την ευθύνη σε έναν νεκρό πρώην σύντροφό της, το δικαστήριο την καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Η υπόθεση Τσαγκαρόπουλου παραμένει σύμβολο της απόλυτης αδίστακτης φύσης, με τη «Γυναίκα Αράχνη» να βρίσκεται πλέον οριστικά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, έχοντας χάσει κάθε δικαίωμα για έφεση.