Νέο μπαράζ πυρκαγιών σε ολόκληρη τη χώρα

Αποστόλης Ζυμβραγάκης
0

Τελευταίο μέτωπο στην πολύπαθη Ηλεία.

ÐõñêáãéÜ óôç ÍåÜðïëç Ëáêùíßáò ôçí ÐáñáóêåõÞ 17 Éïõëßïõ 2015.
(EUROKINISSI/ÐÁÍÁÃÉÙÔÇÓ ÊÏÕÑÏÓ)

Νέες εστίες πυρκαγιών ξεπηδούν συνεχώς την ώρα που οι άνεμοι πνέουν ισχυροί σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Δραγώγιο του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων της Ηλείας. Επί τόπου επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιούν δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα

Στο μεταξύ, υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή του Κάστρου Κυλλήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έχει κάψει περίπου 30 στρέμματα με καλλιέργειες, καθώς και περίπου 20 στρέμματα δάσους.

Πυρκαγιά ξέσπασε και στην Άτταλη Ψαχνών Ευβοίας, σε δασική έκταση. Στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα και δύο αεροσκάφη.

Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε και σε δασική περιοχή του νησιού της Ρόδου, από άγνωστη αιτία.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην κεντρική Ρόδο, μεταξύ των χωριών Λάερμα και Απόλλωνα και για την αντιμετώπιση της έχουν σπεύσει στην περιοχή ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές.

Φωτιά έχει ξεσπάσει και στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής. Στην κατάσβεσή της συμμετέχουν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα και από αέρος κάνει ρίψεις ένα ελικόπτερο.

Περισσότερες ειδήσεις εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)